اخبار

کمبود انسولین با وجود افزایش واردات آن

در هفت ماه نخست امسال بیش از ۹۱هزار و ۲۷۵کیلوگرم انواع هورمون انسولین وارد کشور شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در روزهای اخیر در فضای مجازی موضوع کمبود انسولین در داروخانه ها خبر ساز شده است. البته هنوز از مجاری ذی ربط خبر دقیقی در این خصوص منتشر نشده است. اما یکی از سازمانهایی که می‌تواند در خصوص میزان واردات این قلم کالای پزشکی و درمانی اظهار نظر کند قطعا گمرک ایران است.

واردات سه برابری انسولین در هفت ماه اول سال ۹۹

معاون فنی گمرک ایران در این خصوص گفته است، تعداد انسولین وارد شده در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است. این اقلام با حداقل اسناد گمرکی ترخیص شده اند. دارو و مواد  اولیه دارویی جز سیاستها و حساسیتهای ویژه ای است که گمرک بلافاصله باید نسبت به ترخیص این کالاها اقدام کند.

از سوی دیگر سیدروح اله لطیفی، سخنگوی گمرک گفته است، از ابتدای سال تا به امروز۳۰مهرماه ۹۱هزار و ۲۷۵کیلوگرم هورمون انسولین وارد کشور شده که ۸۹هزار و ۹۸۸کیلو با کد تعرفه ۳۰۰۴۳۱۹۰و هزارو ۲۸۷کیلوگرم نیز با کدتعرفه ۳۰۰۴۳۱۱۰ بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۱هزار و ۹۹۵ کیلو گرم بوده است، رشد ۳۱۵درصدی را شاهد بودیم.

واردات سرنگ های انسولین

وی افزود: در بخش سرنگهای انسولین با این دو کد تعرفه، به ترتیب منفی ۳۱درصد و مثبت ۶۰۷ درصد نسبت به سال قبل در واردات تغییراتی اتفاق افتاده است.

لازم به ذکر است، واردات سرسوزن انسولین نیز  نسبت به مدت مشابه  کاهش  ۵۲ درصدی را  تجربه کرده است که با تصمیمات و اقدامات سازمان های مرتبط جبران این موضوع  در حال پیگیری است.

در این  مدت ۳۰ کیلوگرم از مواد تشکیل دهنده انسولین با کد تعرفه۲۹۳۷۱۲۰۰ نیز وارد کشور شده است.
سخنگوی گمرک گفت:حوزه سلامت همیشه موضوعی با اهمیت برای گمرک بوده است و گمرک ایران آمادگی دارد به شرط اخذ مجوزهای لازم از دستگاههای مربوطه به مانند واردات داروها و ماشین آلات مقابله با کرونا،  به صورت شبانه روزی به ترخیص کالاهای سلامت محور و داروها بپردازد.

انسولین وارداتی ساخت کدام کشورهاست؟

به گزارش تسنیم،  این داروها از کشورهای آلمان، لهستان، ایتالیا بلژیک، هند، هلند، چین و فرانسه خریداری شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا