اخبار

بیشترین اقلام صادراتی صنایع کوچک و متوسط

مواد غذایی؛ صدرنشین اقلام صادراتی از صنایع کوچک و متوسط امسال

معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از رشد ۱۶.۷ درصدی صادرات شرکت‌های کوچک و متوسط کشور از ابتدای امسال تا پایان شهریورماه در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته خبر داد و گفت که از ابتدای سال ۱۳۹۹ تاکنون ۷۶۷ واحد صنعتی احیا و با راه اندازی مجدد این واحدها، برای ۱۳ هزار و ۵۷۷ نفر اشتغال ایجاد و یا تثبیت شغل شده است.

رشد ۱۷ درصدی صادرات صنایع کوچک

اصغر مصاحب در گفت وگو با ایسنا با اشاره به فعالیت ۴۳۰ واحد صادرکننده در مجموعه صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، اظهار کرد: با وجود شیوع گسترده کرونا و بسته بودن مرزهای ایران در ماه‌های ابتدایی شیوع این ویروس، در شش ماهه اول امسال واحدهای زیرمجموعه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار صادرات انجام داده اند که نسبت به صادرات یک میلیارد و ۴۹۰ میلیون دلاری در مدت مشابه پارسال ۱۶.۷۷ درصد رشد داشته است.

نوشته های مشابه

مهمترین مقاصد صادراتی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی

به گفته معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در این مدت بیشترین صادرات این بخش به کشورهای پاکستان با ۵۵۰ میلیون دلار، عراق با ۳۶۴ میلیون دلار، افغانستان با ۸۳ میلیون دلار، امارات متحده عربی با ۵۰ میلیون دلار، ترکیه با ۳۶ میلیون دلار، جمهوری آذربایجان با ۲۶ میلیون دلار، ارمنستان با ۲۵ میلیون دلار و هند با ۲۰ میلیون دلار به ثبت رسیده است.

مهمترین اقلام صادراتی صنایع کوچک نسبت به سال گذشته

مصاحب همچنین از مواد غذایی، ظروف فولادی و آهنی با گنجایش بیش از ۲۰ لیتر و انواع ظروف پلاستیکی و مواد شیمیایی بازدارنده هیدرات گازی به عنوان بیشترین اقلام صادراتی در مدت یاد مشایه سال گذشته عنوان کرد.

برای مشاهده گزارش های مربوط به صادرات مواد غذایی کلیک کنید.

بیشترین صادرات صنایع کوچک از کدام استان ها بوده است؟

همچنین به گفته معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران استان‌های اصفهان با ۹۳۴، تهران ۱۱۶، خراسان ‌رضوی با ۱۰۱، هرمزگان ۶۲، یزد ۵۹، آذربایجان شرقی ۴۴،  اردبیل ۴۱، خوزستان ۳۷ و زنجان ۳۳ و البرز ۲۸ میلیون دلار به ترتیب استان‌های با بیشترین مقدار صادرات در مدت یاد شده بود.

حدود ۱۴ هزار اشتغال زایی با احیای واحدهای صنعتی

وی در ادامه از احیا و راه اندازی مجدد ۷۶۷ واحد صنعتی از ابتدای سال ۱۳۹۹ تاکنون خبر داد و گفت: با راه اندازی مجدد این واحدها، برای ۱۳ هزار و ۵۷۷ نفر اشتغال ایجاد و یا تثبیت شغل شده است و ۵۱ درصد از برنامه تدوین شده برای احیا صنایع کوچک و متوسط در سال ۱۳۹۹ عملیاتی شده است. همچنین با توجه به برنامه‌ریزی احیا ۲۷ هزار شغل در واحدهای صنعتی راکد، آمار تحقق یافته اشتغال در واحدهای احیا شده بیش از ۵۰ درصد از مجموع اشتغال مورد نظر از محل این برنامه است.

 معاون سازمان صنایع کوچک با اشاره به استقرار حدود ۴۶ هزار واحد صنعتی کوچک و متوسط در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور که ۹۸۰۰ مورد از آن‌ها غیرفعال و راکد هستند و برنامه ریزی برای احیا ۱۵۰۰ واحد صنعتی در سال جاری، تصریح کرد: سرانه اشتغال هر واحد صنعتی که مجدداً راه اندازی شده به‌طور متوسط ۱۸ نفر است و سرمایه‌گذاری انجام شده برای احیا این واحدها بیش از ۲ هزار و ۵۶۰ میلیارد تومان با سرانه سرمایه‌گذاری حدود ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است.

همچنین به گفته این مقام مسئول استان تهران با ۸۱ واحد، استان اصفهان با ۶۰ واحد و مازندران با احیا ۵۱ واحد صنعتی به ترتیب بیشترین تعداد راه اندازی مجدد واحدهای صنعتی را از ابتدای امسال به خود اختصاص داده‌اند.

وی در پایان خاطرنشان کرد که راه اندازی مجدد واحدهای غیرفعال از طریق واگذاری به سرمایه‌گذار جدید، تأمین مالی، اخذ شریک سرمایه‌گذار، تأمین مواد اولیه، اجاره به شرط تملیک، حل مشکلات اختلاف شرکاء و … انجام شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا