آمار و شاخص‌هااخبار

آمار واردات ورق های استیل در ایران

واردات ورق استیل به ایران  بر اساس آمار ارائه شده از گمرک جمهوری اسلامی ایران در ۵ ماه اول سال ۱۳۹۵ بیش از سه هزار تن با ارزش دلاری بیش از ۵۵ میلیون دلار می باشد. این میزان واردات ورق استیل ۰٫۳۳ درصد ارزش دلاری و ۰٫۲۳ درصد حجم کل واردات کالا در این ۵ ماه بوده است.

ورق استیل از جمله کالاهایی است که در صنایع مختلف کاربردهای فراوانی دارد و با ضخامت های گوناگون به شکل رول یا شیت به صورت سرد نورد یا گرم نورد به کشور وارد می شود. در پنج ماه نخست سال ۹۵ بیش ترین حجم واردات استیل از کشورهایی همچون تایوان،خرید از چین، کره، واردات از ترکیه و امارات متحده عربی صورت گرفته است.

از نظر حجمی، ۴۲ درصد واردات استیل از تایوان، ۲۵ درصد واردات از چین، ۱۶ درصد واردات استیل از کره، ۴ درصد واردات ورق استیل از ترکیه، ۴ درصد واردات استیل از امارات عربی و مابقی واردات از سایر کشورها مانند اسپانیا، ایتالیا، آلمان، بلژیک، هند و … بوده است.

از نظر ارزش دلاری هم ترخیص ورق استیل از هر کشور را می توان گفت که تقریبا با همان نسبت های حجمی و دقیقا ۴۳ درصد واردات استیل از تایوان، ۲۳ درصد واردات ورق استیل از چین، ۱۹ درصد واردات استیل از کره، ۳ درصد واردات آن از ترکیه، ۳ درصد واردات از دبی و مابقی از سایر کشورها می باشد.

واردات استیل ایران- منبع یابی استیل در چین
واردات ورق استیل ایران

انواع ورق استیل

همان طور که گفته شد ورق استیل در ضخامت های متفاوت و با طرح های مختلفی تولید میگردد و بر اساس ویژگی های معینی کد تعرفه ای به هریک از آن ها نسبت داده میشود تا در گمرک، برای انجام تشریفات گمرکی و ترخیص کالا کارها ساده تر پیش برود و موجب سردرگمی و ابهام کارکنان نشود.

با توجه به مقررات صادرات و ورادات مصوب سال ۱۳۹۵ واردات انواع ورق استیل تحت کد تعرفه ۷۲۱۹ تا ۷۲۲۰ صورت می گیرد. که بیش ترین میزان ورادات ورق استیل از نظر حجمی مربوط به کد تعرفه ی ۷۲۱۹ یعنی محصولات از فولاد زنگ نزن تخت فقط سرد نورد شده، باپهنای ۶۰۰mm یا بیشتر به ضخامت ۵/۰ لغایت ۱mm می باشد که ۳۵ درصد واردات ورق استیل در این دوره ی پنج ماهه را به خود اختصاص داده است.

پس از این نوع استیل، محصولات از فولاد زنگ نزن تخت فقط سرد نورد شده، با پهنای ۶۰۰mm یا بیشتر به ضخامت ۱ لغایت ۳mm با کد تعرفه ی ۷۲۱۹ با حقوق ورودی ۵ درصد جایگاه دوم را به خور اختصاص داده اند و بیش ترین میزان واردات استیل مطابق با ۲۲ درصد کل واردات استیل در این مدت بوده و ۱۷ درصد واردات ورق استیل مربوط به محصولات از فولاد زنگ نزن تخت نورد شده، باپهنای ۶۰۰mm ، یا بیشتر که در جای دیگر ذکر نشده، با کد تعرفه گمرکی ۷۲۱۹ و حقوق ورودی ۵ درصد می باشد. همچنین ورق استیل با کد تعرفه گمرکی ۷۲۱۹ یعنی محصولات از فولاد زنگ نزن تخت فقط سرد نورد شده، با پهنای ۶۰۰mm یا بیشتر به ضخامت کمتر از ۵/۰ mm در این بازه زمانی ۱۱ درصد کل واردات ورق استیل را به خود اختصاص داده است و ۱۵ درصد واردات ورق استیل از سایر کدهای تعرفه گمرکی می باشد.

مهمترین گمرکات ترخیص استیل در ۵ ماه نخست سال ۱۳۹۵

بیش ترین میزان ترخیص ورق استیل از لحاظ حجمی به ترتیب از گمرک شهید رجایی، گمرک سیرجان، گمرک بازرگان و گمرک معاونت ترانزیت تهران بوده است. همچنین از لحاظ ارزش دلاری می توان بیان کرد که ۹۲ درصد ترخیص استیل از گمرک شهید رجایی، ۳ درصد ترخیص از گمرک سیرجان، ۲ درصد ترخیص استیل از گمرک تهران، ۱ درصد ترخیص از گمرک بازرگان و مابقی ترخیص ورق استیل در سایر گمرکات کشور صورت گرفته است.
برای اطلاع از جدیدترین آمار ورق های استیل و میزان صادرات و واردات آن و همچنین دریافت گزارش کاملی از واردات محصولات تخت‌نورد شده، از آهن یا از فولادهای غیر ممزوج، با پهنای ۶۰۰ میلیمتر یا بیشتر، روکش‌شده، آبکاری شده یا اندوده شده میتوانید به قسمت گزارش های شناسایی تامین کنندگان استیل در چین مراجعه کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا