اخبار

ورود محموله ۳۰ هزار دلاری پارچه به مرز سیرانبند

اجرای طرح ساماندهی مبادلات مرزی و تامین معیشت مرزنشینان

ورود محموله پارچه ۳۰ هزار دلاری از بانه

فرماندار شهرستان بانه گفت: محموله پارچه به ارزش ۳۰ هزار دلار در راستای اجرای طرح ساماندهی مبادلات مرزی و تامین معیشت مرزنشینان وارد مرز سیرانبند بانه شد.

اسماعیل رستم پور در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح ساماندهی مبادلات مرزی و تأمین معیشت مرزنشینان امروز واردات ۱۰۰ قلم کالا از بازارچه سیرانبند بانه از سر گرفته شد.

وی افزود: ارزش این محموله پارچه حدود ۳۰ هزار دلار و وزن آن ۱۰ تن است که با همکاری ادارات مربوطه اعم از صنعت، معدن و تجارت و گمرک وارد مرز سیرانبند بانه شد.

ورود محموله پارچه به بازار مرزی سیرانبند

فرماندار شهرستان بانه بیان کرد: در حال حاضر این محموله در حال ترخیص و ارزش گذاری است تا بتوانیم آن را وارد بازار بانه کنیم.

وی گفت:  با اجرایی کردن این اقدام، زمینه برای فعالیت‌های تجاری در مرز سیرانبند بانه به صورت رسمی فراهم شده است و همه مرزنشینانی که دارای کارت مرزنشینی هستند می‌توانند از این ظرفیت با معافیت‌های گمرکی استفاده کنند.

انجام مبادلات مرزی توسط مرز نشینان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، ماندانا زنگنه در کارگروه مبادلات مرزی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: همان‌گونه که مرزنشینان این استان تمایل به انجام مبادلات مرزی با کشورهای همسایه دارند بین مرزنشینان دو کشور افغانستان و پاکستان هم این اشتیاق خود نمایی می‌کند از این‌رو نیاز است تا برای محقق شدن این خواسته و ساماندهی آن در مرزهای منطقه بازارچه‌هایی برای فعالیت مرزنشینان ایجاد شود.

مرکز مشاوره صادرات و واردات irexportex برای واردات از افغانستان و واردات از پاکستان بهترین محصولات را به شما پیشنهاد میدهد و بازار دست نخورده هر یک از این محصولات را به شما نشان می دهد. برای مشاهده این گزارش ها میتوانید مستقیما از لینک فرصت های وارداتی افغانستان وارد شوید و یا از منوی اصلی به قسمت گزارش ها و دسته بندی فرصت های وارداتی مراجعه کنید.

وی با اشاره به‌ظرفیت‌های مرز برای مرزنشینان افزود: سختی مرزنشینان شایسته آنان نبوده و باید شرایطی را فراهم کرد تا با بهره بردن از ظرفیت‌های مرز معیشت خود را تامین کنند و همچنین با افرادی سو استفاده گر از مرزهای سیستان و بلوچستان برخورد شود تا مرزنشینان اسیر فعالیت آنان نباشند.

بازارچه مرزی سیرانبند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: ایجاد مکانی برای فروش اقلام از سوی مرزنشینان اقدامی است که در این موضوع کمک قابل توجهی به آنان دارد و براساس قوانین تدوین شده مرزنشینان، استان‌های مرزی می‌توانند از مرزهای کشور همسایه اقلامی که اجازه ورود آن‌ها داده شده را وارد کنند و در همان بازارچه مرزی به فروش برسانند.

وی تصریح کرد: غرفه‌های خرده فروشی مرزنشینان با نظارت دستگاه‌های مجری مرتبط به صورت آزمایشی در دو نقطه تخت عدالت و میرجاوه ایجادخواهد شد و در صورت موفق بودن در سایر مرزهای سیستان و بلوچستان پس از جانمایی غرفه‌هایی برای بهبود و توسعه معیشت مرزنشینان در نظر گرفته خواهد شد.

زنگنه با تاکید بر اینکه نباید حق مرزنشینان پایمال شود ادامه داد: طی چند نشست با معاون والی نیمروز و هیات تجاری این ولایت مقرر شد برای توسعه صادرات از پایانه میلک و کاهش قاچاق، مکانی به عنوان بارانداز در محل پایانه ایجاد و بارهای ترانزیتی تجار در ایران پس از ورود به بارانداز تخلیه بار شده و ناوگان افغانستان بدون ورود به کشور از همان محل بار را بارگیری و به کشورش بازگردد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا