اخبار

پنج میلیارد دلاری شدن تجارت خارجی ایران در مرداد ماه

تجارت خارجی ایران در مرداد به 5 میلیارد دلار رسید.

سخنگوی گمرک ایران گفت: عملکرد تجارت خارجی کشور در مرداد به ۵ میلیارد و ۳۷ میلیون دلار رسید که از لحاظ وزنی در این ماه، صادرات سه و نیم برابر واردات بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی گمرک ایران گفت: کارنامه تجارت خارجی کشور در مرداد به ۵ میلیارد و ۳۷ میلیون دلار رسید که از لحاظ وزنی در این ماه، صادرات سه و نیم برابر واردات بوده است.

حجم و ارزش تجارت خارجی ایران در مرداد

سیدروح اله لطیفی افزود: مبادلات تجاری ایران با کشورهای خارجی در مرداد به ۹ میلیون و ۸۲۲ هزار تن و ارزش ۵ میلیارد و ۳۷ میلیون دلار رسید که سهم واردات، ۲ میلیون و ۴۱ هزار تن به ارزش ۲ میلیارد و ۸۷۵ میلیون دلار و سهم صادرات نیز ۷ میلیون و ۷۸۱ هزار تن به ارزش ۲ میلیارد و ۱۶۲ میلیون دلار بوده است.

مقاصد صادراتی کالاهای غیر نفتی

وی به مقاصد صادراتی کالاهای غیرنفتی کشور اشاره کرد و اظهارداشت: چین با ۲ میلیون و ۱۹۵ هزار تن به ارزش ۵۶۶ میلیون دلار، عراق با یک میلیون و ۴۲۰ هزار تن به ارزش ۴۴۱ میلیون دلار، امارات با یک میلیون و ۳۲۴ هزار تن به ارزش ۳۳۸ میلیون دلار، افغانستان با ۵۱۴ هزار تن به ارزش ۱۵۸ میلیون دلار و ترکیه با ۲۲۶ هزار تن به ارزش ۱۰۸ میلیون دلار، پنج مقصد صادراتی کشورمان بودند.

دبیر شورای اطلاع رسانی گمرک یادآور شد: کالاهای صادراتی ایران به این پنج کشور از لحاظ وزنی ۷۳ درصد و از لحاظ ارزش بیش از ۷۴ درصد از صادرات ما را به خود اختصاص داده‌اند.

مبادی وارداتی کالاها در مرداد

لطیفی درباره واردات کالا در مرداد نیز گفت: پنج کشور اصلی طرف معامله برای واردات کالاهای مورد نیاز کشور در مرداد، چین ۳۳۵ هزار تن به ارزش ۷۴۶ میلیون دلار، امارات ۳۹۰ هزار تن به ارزش ۷۰۷ میلیون دلار، ترکیه ۲۲۷ هزار تن به ارزش ۲۹۷ میلیون دلار، هند ۱۵۲ هزار تن به ارزش ۱۸۴ میلیون دلار و آلمان با ۵۵ هزار تن به ارزش ۱۲۵ میلیون دلار بودند که در مجموع یک میلیون و ۱۵۹ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۵۹ میلیون دلار کالا از این کشورها وارد کشور شده است

وی با یادآوری سهم این پنج کشور در واردات کشور تصریح کرد: از لحاظ وزنی نزدیک به ۵۷ درصد و از لحاظ ارزش ۷۴ درصد کل واردات کشور در مرداد به این پنج کشور اختصاص پیدا کرده است.

وی افزود: بیش از ۸۵ درصد کالاهای وارداتی به کشور کالای اساسی و نهاده‌های تولید است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا